6 ting du kan gøre for at få mere ud af din private rengøring – Teen Clean

6 ting du kan gøre...

Kender du det, at din private rengøringshjælp ikke rigtig når alt det du forventer? 

Det er der måske en grund til. Du kan nemlig gøre rigtig meget selv for, at din rengøringshjælp bliver mere effektiv, hver gang hun hjælper med rengøring hos dig.

Her får du en checkliste på 6 ting du kan gøre, for at gøre din private rengøringshjælp mere effektiv, og give dig mere rengøring for pengene.


6 ting du kan gøre for at få mere ud af din private rengøring


6 ting du kan gøre

1. Sørg for, at rengøringsmidlerne altid står det samme sted

Hvis din rengøringsassistent hver gang, skal lede efter rengøringsmaterialerne, bliver det hurtigt til mange minutters spildtid. Hvis du har rengøringsmidler stående mange forskellige steder i huset, er det også mere tidskrævende, fordi assistenten både skal finde det og aflevere det på flere forskellige steder i huset.

2. Sørg for, at der er orden i rengøringsartiklerne

Hvis det roder meget i der hvor i opbevarer rengøringsmaterialerne, kan det koste flere minutters rengøring. Hvis i opbevarer jeres rengøringsmidler tæt pakket fx i en spand, en kasse eller i et skab, skal assitenten både lede længere efter tingene - og bruge tid på at pakke tingene tæt igen. Det koster tid i begge ender. 

3. Sørg for, at alle rengøringsmidler og materialer er indkøbt

En rigtig tidsrøver er, når assistenten leder forgæves efter rengøringsmiddel eller rengøringsmaterialer, som ikke findes. Husk løbende at tjekke niveuaet. Du kan også bede din assistent om at notere, hvis der mangler rengøringsmidler.

Se liste over rengøringsmidler her.
Se liste over rengøringsudstyr her

4. Sørg for at rydde op, før din rengøringsassistent kommer

Hvis der står for mange ting i køkkenet, eller for mange ting på gulvene, så skal din rengøringsasisstent bruge tid på at flytte det rundt - tid som du måske hellere så, gik til gulvvask. 

5. Skriv en seddel til din assistent, hvis du har særlige ønsker

Du kender bedst dig selv og dit eget hus, og det kan være svært at gennemskue, hvad du tænker, der er brug for i denne uge. Skriv en sætning eller to på en seddel eller i en meddelelses-bog, og kom med dine ønsker til dagens rengøring. Så sikrer du, at dine assistenter bruger tid på det, der betyder noget for dig.

6. Bed din assistent om at efterlade klude i en spand

Hvis du alligevel vasker alle klude og viskestykker efter du har haft rengøring, er der måske ingen grund til, at din rengøringsassistent bruger tid på at hænge det op til tørre. Skriv det til din assistent, hvis du vil have dem til at efterlade de brugte ting i en spand.


Ovenstående kan hurtigt give dig op til 15 minutters "ekstra rengøring" ved en rengøring der varer 3 timer.

Privat rengøring Birkerød – 22 rengøringsassistenter fra Birkerød

Privat rengøring Birkerød

Privat rengøring Birkerød - tilbydes nu af 22 energiske assistenter fra skolerne i Birkerød.

Vi dækker hele byen, og hjælper med privat rengøring i Birkerød alle ugens 7 dage på mere end 30 adresser.

Vi hjælper også med havearbejde, vinduespudsning, indkøb, oprydning, skift af sengetøj, tøjvask, madlavning, skopudsning med mere. 


Privat rengøring Birkerød - trygt og lokalt

Alle vores assistenter kommer fra skolerne i Birkerød og alle vores kunder er beliggende i Birkerød. Så vi er meget lokale 🙂

Oftest bor vores assistenter "lige rundt om hjørnet" - så I kan sagtens opleve at møde hinanden i supermarkedet eller på gaden. Det er en meget tryg ordning for alle. 

Vores kunder er primært pensionister, børnefamilier og/eller folk der har travlt med karrieren. Derudover tilbyder vi erhvervsrengøring.


Fast aftale på privat rengøring i Birkerød

Privat rengøring i Birkerød tilbydes som fast aftale, dvs typisk én gang pr. uge eller én gang hver 14. dag.

Vi kan også hjælpe med større ad-hoc opgaver fx hovedrengøring, flytterengøring eller opstart af haven om foråret (minimum 5 timers varighed).

Her kan læse mere om privat rengøring i Birkerød (klik)

Vi er forsikret og momsregistreret. Alle regninger kan trækkes fra via servicefradraget. 

Vi træffes på tlf 7195 7193 - og glæder os rigtig meget, til at hjælpe Jer med rengøringen.

Bestil rengøringshjælp i Birkerød – 16 lokale assistenter fra Birkerød

Rengøringshjælp i Birkerød - 8 nye assistenter

Teen Cleans rengøringshjælp i Birkerød udvides nu til hele Birkerød. 

Vores rengøringshjælp i Birkerød kan nu komme flere Birkerød borgere til gode. Vi har fået tilgang af 8 nye assistenter, og hjælper nu helt fra Bistrup til Sjælsø .

Tidligere har vi primært hjulpet med privat rengøring i Bistrup, fordi vi startede i Bistrup.  De nye assistenterne kommer fra Birkerød Privatskole, Birkerød Skole, Toftevangskolen, Sjælsøskolen,  Bistrupskolen og fra Skjold Birkerød Fodboldklub. Derfor udvider vi nu til rengøringshjælp i Birkerød.

Vi hjælper vores kunder med rengøringshjælp, havearbejde, indkøb, oprydning, skift af sengetøj, tøjvask, madlavning, skopudsning med mere.

Vi hjælper alle ugens dage inklusiv weekender og er meget glade for at arbejde lørdag formiddag/middag.

Første gang vi kommer på besøg, vil der være voksen instruktør til stede. Vi hjælper med at lave en rengøringsplan for Jeres hus, så assistenterne har en klar arbejdsstruktur. Vi vil nemlig rigtig gerne være så effektive som vi kan, og hjælpe Jer mest muligt med jeres rengøringsbehov.

Fast aftale på rengøringshjælp i Birkerød

Rengøringshjælp i Birkerød tilbydes som fast aftale f.eks. én gang pr uge eller én gang hver 14. dag.

Vi kan også hjælpe med større ad-hoc opgaver fx hovedrengøring, flytterengøring, opstart af haven om foråret. Ved ad-hoc påtager vi os opgaver af minimum 5 timers varighed.

Her kan læse mere om privat rengøring (klik)

Vi er forsikret og momsregistreret. Alle regninger kan trækkes fra via servicefradraget.

Kontakt os, hvis du ønsker at hære nærmere om rengøringshjælp i Birkerød.

Vi træffes på tlf 7195 7193 - og glæder os rigtig meget, til at hjælpe Jer med rengøringen.

Rengøring Birkerød – Bestil rengøring hos Teen Clean Birkerød

Rengøring Birkerød

Rengøring Birkerød

Rengøring Birkerød fik liv under vingerne, da 6 piger fra Bistrupskolen begyndte at hjælpe med privatrengøring i Bistrup i foråret 2017 . 

Initiativet blev godt modtaget af de lokale beboere i Bistrup, og pigerne begyndte at komme fast i private villaer i Bistrup. 

Vi vidste godt, at vi ikke var ISS - og det afspejlede prisen naturligvis også - men pigerne lærte hurgtigt at lave en god grundrengøring, som kunderne var glade for. Så vi besluttede os for at gå videre med virksomheden.

Siden foråret 2017 er der kommet mange nye assistenter til - ja hele 22, som du kan læse om her.

Vi tilbyder derfor nu privat rengøring og erhvervsrengøring i hele Birkerød og hjælper både børnefamilier, pensionister og travle karrieremennesker. 

Ud over rengøring tilbyder vi i dag også havearbejde, indkøb, børnepasning, madlavning, vinduespudsning og en række andre services i Birkerød.


Fast aftale på rengøring Birkerød

Privat rengøring tilbydes som fast aftale, dvs typisk én gang pr. uge eller én gang hver 14. dag.

Vi kan også hjælpe med større ad-hoc opgaver fx hovedrengøring, flytterengøring eller opstart af haven om foråret (minimum 5 timers varighed).

Her kan læse mere om privat rengøring (klik)

Vi er forsikret og momsregistreret. Alle regninger kan trækkes fra via servicefradraget. 

Vi træffes på tlf 7195 7193 - og glæder os rigtig meget, til at hjælpe Jer med rengøringen.