Privat rengøring i Birkerød

Rengøring i Birkerød pigerne

Privat rengøring i Birkerød tilbydes af Teen Clean Aps.

Vi er en lokal virksomhed i 3460 Birkerød, der beskæftiger lokale unge fra skolerne i Birkerød. Vores 30 assistenter, hjælper i dag i over 50 private huse og lejligheder i Birkerød. Assistenterne kommer fra Birkerød Skole, Sjælsøskolen, Birkerød Privatskole og Bistrupskolen.

Vores kunder er lokale beboere i Birkerød - og vi dækker helt fra Bistrup til Sjælsø. Vi hjælper børnefamilier, pensionister, travle karrieremennesker, mennesker med handicap m.v.

Teen Clean Standardrengøring består af

 • check
  Støvsugning
 • check
  Gulvvask
 • check
  Rengøring af køkken
 • check
  Rengøring af toilet og bad
 • check
  Aftørring af borde, vindueskarme og fodpaneler

Sådan foregår det

 1. Bestil rengøring via vores online-formular (tryk på knappen nedenfor)
 2. Vi søger nu efter et match mellem dine behov og vores assistenter, og kontakter dig med en opstartsdato.
 3. Når vi har fået din bekræftelse, allokerer vi assistenterne til rengøring hos dig.
 4. Assistenterne kommer på den aftalte opstartsdato. Her anbefaler vi, at I er hjemme, så I kan vise assistenterne huset, rengøringmidlerne og lave en aftale omkring nøgler. Hvis I ikke kan være hjemme på Opstartsdagen, kan I bestille et forudgående besøg af assistenterne (så kommer de en sen eftermiddag/tidlig aften)

Faste assistenter 

Vi tilknytter faste assistenter og faste dage til alle kunder. Det vil altså være den eller de samme assistenter, der kommer til Jer.

Bestiller I mere end 2 timers rengøring pr gang tilknytter vi 2 faste assistenter. Så er vi hurtigere færdige, og forstyrrer Jer ikke så længe. Det betyder også, at vi bedre kan sikre Jer rengøring i tilfælde af sygdom og ferie

Vores assistenter gennemgår i forbindelse med ansættelsen et 10 timers oplæringskursus i rengøring og kundeservice. Hvis jeres assistent er nyansat, vil der være en voksen instruktør med til jeres første rengøring. De fleste assistenter har allerede i dag mange timers praktiske erfaring med rengøring.

Vi er ikke ISS - og det afspejler priserne også - men erfaringen har vist, at vi hurtigt lærer at levere en god  Standardrengøring. 

Se mere på vores FAQ (klik her) 

Her kan du læse mere om, hvordan det hele foregår