Privat rengøring Farum  
119 kr/t inkl moms

Privat rengøring Farum - Danmarks billigste og sødeste rengøringshjælp

Vælg mellem disse services:


privat rengøring farum

Støvsugning

privat rengøring farum

Støvsugning + gulvvask

privat rengøring farum

Støvsugning + lettere rengøring

andre services 


Børnepasning

Lektiehjælp

Hundeluftning

Havehjælp

Vasketøj

Madlavning

Støvsugning bil

Hjælper til fest

Snerydning

Du kan bestille fast hjælp på alle hverdage. De unge kan typisk arbejde i tidsrummet 15-19 på hverdage (afhænger af deres skema). I weekender tilbyder vi engangsaftaler (ad hoc) på havehjælp, børnepasning og hjælper til fest. Ad hoc aftaler kan bestilles, hvis de har en varighed på minimum 5 timer. 


Vi hjælper i 3460 Birkerød, 3450 Blovstrød og i 3520 Farum 

Sådan foregår detBestil

Modtag besked 

om startdato

Instruer din 

hjælper

Vidste du at fritidsjob for unge giver bonus hele livet for de unge?

Unge med fritidsjob får nemlig bedre uddannelse og job end unge uden fritidsjob. Se ungersøgelsen her. Tak fordi du er med til at hjælpe de unge i gang på arbejdsmarkedet!

 ofte stillede spørgsmål 


Privat rengøring Farum

Tilbyder Teen Clean rengøring af badeværelser og wc? 

De unge er igang med at lære, og rengøring af badeværelser er en lidt kompliceret opgave for 13-19 årige. Du er meget velkommen til selv at lære de unge at gøre rent på dit badeværelse, og her kan du få hjælp af os: Vi tilbyder nemlig de unge et gratis video-træningskursus, hvis du ønsker rengøring af badeværelset.

 


Tilbyder Teen Clean voksne hjælpere?

Teen Clean har sat alle sejl for at give teenagere en god start på arbejdslivet, og for at hjælpe dig med at få billig hjælp til husholdningen. Derfor tilbyder vi ikke voksne hjælpere. Hvis du ønsker en voksen, så anbefaler vi at du tager kontakt til et professionelt rengøringsfirma fx RencoEr Teen Clean et professionelt rengøringsfirma?

Nej - men vi kan godt hjælpe dig med størstedelen af dine husholdningsopgaver. Kvaliteten er naturligvis ikke den samme som hos et professionelt rengøringsfirma - til gengæld får du Danmarks laveste pris.Hvem instruerer de unge?

De unge har gennemgået et kortere video-kursus i støvsugning og gulvvask, men er naturligvis uerfarne. Du skal derfor i starten forvente selv at skulle instruere og lære dem det, som du ønsker hjælp til. Er jeg forsikret som kunde i Teen Clean?

Ja vi dækker skader der måtte ske i forbindelse med rengøringen med op til 1000 kr. Læs mere i vores handelsbetingelser.

hvad siger vores kunder?


Vi synes det er trygt, at det er lokale unge, der kommer i vores hus. Det er nogle skønne unge mennesker, og de hjælper os med noget af det, som vi ikke kan selv fx støvsøgning og gulvvask. Ja ja de skal lige instrueres lidt, men de lærer det da med tiden. Vi er i hvert fald blevet vældig glade for vores hold, og så er prisen jo også meget fornuftig.

privat rengøring farum

Merete Povlsen

Pensionist i Birkerød

Vi startede med Teen Clean, fordi vi gerne ville have nogen til at hjælpe os som børnefamilie. Vi er glade når bare det værste er taget, og det behøver ikke være helt perfekt. Derfor lød det interessant med et "lavpris-koncept". Samtidig synes vi også, at det giver god mening at hjælpe lokale unge igang på arbejdsmarkedet. Så det er en rigtig fin løsning for os.

privat rengøring farum

Thomas Petersen

Familiefar i Farum

privat rengøring FARUM


Lokalt, trygt og billigt

Bor du i Farum, og er du ikke vild med selv at stå for den ugentlige rengøring, så kan du gennem Teen Clean finde en lokal ung hjælper fra Farum, der kan hjælpe dig med meget af din rengøring. 


Vi er en moderne platform baseret på deleøkonomi. Vi formidler kontakt mellem kunden som ønsker rengøringshjælp, og lokale unge der hjælper med dette. Vi hjælper med, at du kan få styr på rengøringen og hjælper samtidig med, at lokale unge kan få et fritidsjob med privat rengøring Farum. 


Alle unge er fra dit lokalområde og går i skole eller bor i Farum. For mange unge er det deres første job. Du er med til at gøre en forskel for de unge ved at give dem mulighed for at lære noget om rutinerne og ansvarligheden der følger med, når man skal have et job. Du fortjener et klap på skulderen for at give unge muligheden for en tidlig start på arbejdslivet - godt gået!


Bestil privat rengøring Farum nemt og hurtigt

Det er simpelt at bestille rengøringshjælp. Du skal bare trykke på knappen "Bestil her" og udfylde bestillingsformularen. Du bliver herefter kontaktet af en lokal ung rengøringshjælper fra Farum. Teen Clean bliver til Yojunior

Læs mere og bestil på yojunior.dk