Om os

Vi tilbyder privat rengøring i Birkerød.

Vi startede i 2016 og i dag hjælper vores 30 lokale unge assistenter over 50 kunder i 3460 Birkerød med privat rengøring. 

Vi er ikke ISS - og det afspejler priserne også - men erfaringen har vist os, at de unge relativt hurtigt lærer at levere en god standardrengøring. 

Vi sørger for, at alle assistenter gennemgår et 10 timers grundkursus. Kurset består af teori, praktik og supervision. Udover en introduktion til rengøring, er vores instruktør (Anders) også med til at støtte de unge i deres samarbejde med vores kunder.  

Vores energiske assistenter er lokale Birkerøddere ligesom vores kunder. Derfor sker det ofte, at vi møder vores kunder i det lokale supermarked. 

Vores kunder og medarbejdere synes, at det er en god og tryg løsning. 

Rengøring i Birkerød startede som opdragelses- og iværksætterprojekt

Projektet med privat rengøring i Birkerød startede med to døtre, der var blevet gamle nok til at komme på arbejdsmarkedet. Pigerne vill gerne tjene en skilling, og faren ville gerne hjælpe med at lære dem noget om, hvad det kræver at være på arbejdsmarkedet - og hvordan iværksætteri fungerer. 

Vi fandt en gammel støvsuger og slog os op på rengøring på villavejen. Vi lærte undervejs en masse om iværksætteri, men også en om ansvarlighed, selvstændighed og samarbejde. Egenskaber som det kræver, at være på arbejdsmarkedet. Siden er der kommet 30 assistenter og 50 kunder til, som vi hjælper med private rengøring, erhvervsrengøring, vinduespudsning, børnepasning, hundeluftning m.m. 

Vi glæder os meget over, at vores kunder giver vores assistenter muligheden for at udvikle kompetencer, som undersøgelser viser, skaber tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet - og som på sigt giver en bedre tilværelse. .

Derfor siger vi af HELE hjertet tak fordi du bestiller rengøringshjælp eller andre services fra Teen Clean.

Mvh Freja Sandfuss og Anders Sandfuss (stiftere af Teen Clean og lokale Birkerød borgere)