Om os

Teen Clean er en lokal rengøringsvirksomhed Birkerød.

Vi startede i 2016 og vores 30 lokale medarbejdere hjælper i dag over 50 kunder i 3460 Birkerød med privat rengøring. 

Vi arbejder sammen i teams af 3 personer, der består af én voksen teamleder og to unge assistenter. 

Vi sørger for, at alle unge gennemgår et 10 timers grundkursus. Kurset består af teori, praktik og supervision. Udover kurset får de unge også løbende instruktion og sparring fra den voksne teamleder, der samtidig også laver kvalitetskontrollen.   

Om os

Rengøring i Birkerød startede som opdragelses- og iværksætterprojekt

Projektet med privat rengøring i Birkerød startede med to døtre, der var blevet gamle nok til at komme på arbejdsmarkedet. Pigerne vill gerne tjene en skilling, og faren ville gerne hjælpe med at lære dem noget om, hvad det kræver at være på arbejdsmarkedet - og hvordan iværksætteri fungerer. 

Vi fandt en gammel støvsuger og slog os op på rengøring på villavejen. Vi lærte undervejs en masse om iværksætteri, men også en om ansvarlighed, selvstændighed og samarbejde. Egenskaber som det kræver, at være på arbejdsmarkedet. Siden er der kommet 30 unge og voksne til, som hjælper 50 kunder med private rengøring, erhvervsrengøring, vinduespudsning, børnepasning, hundeluftning m.m. 

Vi glæder os meget over, at vores kunder giver de unge mulighed for at udvikle kompetencer, som undersøgelser viser, skaber tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet - og som på sigt giver en bedre tilværelse. .

Derfor siger vi af HELE hjertet tak fordi du bestiller rengøringshjælp eller andre services gennem Teen Clean.

Mvh Freja Sandfuss og Anders Sandfuss (stiftere af Teen Clean og lokale Birkerød borgere)