Deltidsjob i Birkerød - Teamleder (gerne fleksjob)


Deltidsjob i Birkerød som Teamleder (privat rengøring)

Ansøg ved at trykke på den grønne knap nedenfor.

Deltidsjob i Birkerød

Dine muligheder med et deltidsjob i Birkerød / fleksjob

 • check
  Arbejd 10-15 timer pr uge
 • check
  Arbejd lokalt i Birkerød - tag cyklen på arbejde 
 • check
  Vær med til at give lokale unge en god start på arbejdsmarkedet
 • check
  Arbejd med rengøring samt med instruktion og ledelse af unge mennesker

Om jobbet som teamleder

Som teamleder arbejder du både med rengøring og med ledelse. Du er med til at udføre rengøring hos kunderne sammen med dine teams, og du er med til at lære dine teams op. 

Hvert team består af 3 personer, nemlig af Teamlederen (dig) og af 2 unge fra skolerne i Birkerød. De unge kommer fra 8.-9. klasse og fra gymnasiet. Sammen udfører teamet rengøring på kundernes adresse. 

Arbejdet vil ligge i hverdage i tidsintervallet fra 14-18 og evt lørdage fra 8-15, da du arbejder sammen med unge, som skal have fri fra skole, før de kan møde på arbejde.

De unge gennemgår et kursus i rengøring før de møder dig, men har naturligvis brug for, at du hjælper dem med at lære faget. Når de unge er helt nye, bruger du lidt mere af din tid på instruktion af de unge og kvalitetskontrol af deres arbejde. Det er dig der som voksen har ansvaret for, at kvaliteten af rengøringen er i orden. Det er også dig som fører tilsyn med de unge, så de ikke kommer til skade.

Om Team-lederen
Du skal være voksen for at kunne arbejde som teamleder. Derudover er det en fordel at være god til at gøre rent, og have interesse for at samarbejde med unge, der starter i deres første job. Du kommer både til at arbejde med rengøring, ledelse og planlægning. Vi tilbyder et gratis opstartskursus til dig, så du kan komme godt igang med dit deltidsjob / fleksjob.

Om Teen Clean
Teen Clean er en rengøringsvirksomhed i 3460 Birkerød

Læs mere om os ved at klikke her.

Før du tilmelder dig, skal du bruge

 • check
  Dine kontooplysninger (registrerings- og kontonummer)
 • check
  En ren straffeattest, som ikke må være mere end 30 dage gammel ved tilmelding. Download din Straffeattest på www.borger.dk eller www.politi.dk (der går typisk 2 timer fra du har bestilt til du modtager den i din e-boks)

Når du har tilmeldt dig
Når vi har modtaget din tilmelding til deltidsjob i Birkerød, vil du blive indkaldt til en samtale. Efter samtalen får du adgang til vores system, hvor du med hjælp fra vores administration, kan sammensætte dine kunder, teams og arbejdstider.