Deltidsjob som Teamleder


Deltidsjob i Birkerød - bliv teamleder af små teams på 2-3 personer.

Deltidsjob i Birkerød

Deltidsjob i Birkerød - 170 kr/t (voksne)

Om Teen Clean
Teen Clean er en lokal virksomhed i Birkerød, der formidler kontakt mellem privatpersoner der ønsker at få udført rengøring, og privatpersoner, der ønsker at udføre dette. Læs mere om os ved at klikke her.

Om Teams
I Teen Clean arbejder du i teams af 3 personer (dig + 2 unge). Som Teamleder er du både med til at lære de unge op, og med til at udføre rengøringsarbejde. Sammen med dine teams, står du i spidsen for rengøringen hos en række forskellige faste kunder i Birkerød. Da de unge skal have fri fra skole, vil arbejdet ligge i hverdage i tidsintervallet fra 14-18 og lørdage fra 8-15.

Eksempel: En kunde ønsker 3 timers rengøring fast pr. uge. Du har taget kunden sammen med 2 unge, som du er leder for. Da I deles om rengøringsopgaven, er I hos kunden i ca. 1 time. Når de unge er helt nye, bruger du lidt mere af din tid hos kunden på instruktion og kvalitetskontrol. De unge bliver hurtigt selvkørende, og så bruger du mere af din tid på rengøring. Du kan godt have flere kunder samme dag, og på den måde tjene mere.

Om Team-lederen
Vi forventer at du er voksen, kan arbejde selvstændigt, og er god til at gøre rent. Samtidig skal du have interesse for og trives med at samarbejde med unge, der starter i deres første job. Du skal altså både lave rengøring selv, samt være instruktør for og føre tilsyn med de unge i dine teams. Vi tilbyder et gratis opstartskursus til både dig og de unge.

Om at være Freelancer
Når du er freelancer modtager du et honorar, som du selv skal opgive til SKAT som B-indkomst. Du er altså ikke ansat i Teen Clean men arbejder selvstændigt.

Dine muligheder med et deltidsjob i Birkerød

 • check
  Du får et godt honorar – 170 kr/t 
 • check
  Du bliver din egen chef og bestemmer selv, hvor og hvornår du vil arbejde
 • check
  Du arbejder lokalt i Birkerød og kan cykle på arbejde
 • check
  Du arbejder med rengøring, og gør en stor forskel for dine kunder
 • check
  Du får et socialt og dynamisk job med kontakt til mange unge 

Før du tilmelder dig, skal du bruge

 • check
  Dit CPR nummer
 • check
  Dine kontooplysninger (registrerings- og kontonummer)
 • check
  En ren straffeattest, som ikke må være mere end 30 dage gammel ved tilmelding. Download din Straffeattesten på www.borger.dk eller www.politi.dk (der går typisk 2 timer fra du har bestilt til du modtager den i din e-boks)

Når du har tilmeldt dig
Når vi har modtaget din tilmelding til deltidsjob i Birkerød, vil du blive indkaldt til en samtale. Efter samtalen får du adgang til vores system, hvor du med hjælp fra vores administration, kan sammensætte dine kunder, teams og arbejdstider.