6 ting du kan gøre for at få mere ud af din private rengøring – Teen Clean

6 ting du kan gøre...

Kender du det, at din private rengøringshjælp ikke rigtig når alt det du forventer? 

Det er der måske en grund til. Du kan nemlig gøre rigtig meget selv for, at din rengøringshjælp bliver mere effektiv, hver gang hun hjælper med rengøring hos dig.

Her får du en checkliste på 6 ting du kan gøre, for at gøre din private rengøringshjælp mere effektiv, og give dig mere rengøring for pengene.


6 ting du kan gøre for at få mere ud af din private rengøring


6 ting du kan gøre

1. Sørg for, at rengøringsmidlerne altid står det samme sted

Hvis din rengøringsassistent hver gang, skal lede efter rengøringsmaterialerne, bliver det hurtigt til mange minutters spildtid. Hvis du har rengøringsmidler stående mange forskellige steder i huset, er det også mere tidskrævende, fordi assistenten både skal finde det og aflevere det på flere forskellige steder i huset.

2. Sørg for, at der er orden i rengøringsartiklerne

Hvis det roder meget i der hvor i opbevarer rengøringsmaterialerne, kan det koste flere minutters rengøring. Hvis i opbevarer jeres rengøringsmidler tæt pakket fx i en spand, en kasse eller i et skab, skal assitenten både lede længere efter tingene - og bruge tid på at pakke tingene tæt igen. Det koster tid i begge ender. 

3. Sørg for, at alle rengøringsmidler og materialer er indkøbt

En rigtig tidsrøver er, når assistenten leder forgæves efter rengøringsmiddel eller rengøringsmaterialer, som ikke findes. Husk løbende at tjekke niveuaet. Du kan også bede din assistent om at notere, hvis der mangler rengøringsmidler.

Se liste over rengøringsmidler her.
Se liste over rengøringsudstyr her

4. Sørg for at rydde op, før din rengøringsassistent kommer

Hvis der står for mange ting i køkkenet, eller for mange ting på gulvene, så skal din rengøringsasisstent bruge tid på at flytte det rundt - tid som du måske hellere så, gik til gulvvask. 

5. Skriv en seddel til din assistent, hvis du har særlige ønsker

Du kender bedst dig selv og dit eget hus, og det kan være svært at gennemskue, hvad du tænker, der er brug for i denne uge. Skriv en sætning eller to på en seddel eller i en meddelelses-bog, og kom med dine ønsker til dagens rengøring. Så sikrer du, at dine assistenter bruger tid på det, der betyder noget for dig.

6. Bed din assistent om at efterlade klude i en spand

Hvis du alligevel vasker alle klude og viskestykker efter du har haft rengøring, er der måske ingen grund til, at din rengøringsassistent bruger tid på at hænge det op til tørre. Skriv det til din assistent, hvis du vil have dem til at efterlade de brugte ting i en spand.


Ovenstående kan hurtigt give dig op til 15 minutters "ekstra rengøring" ved en rengøring der varer 3 timer.

About the Author Anders Sandfuss Christensen

follow me on: